Nieuwe website live

nieuwe websiteIedereen moet met zijn tijd mee, zo ook De Brabantse Klusser. Wij hebben verstand van verbouwen, timmeren en zagen, maar het bouwen van een nieuwe website is wat anders. Dat hebben we maar laten doen…

Vanaf september 2015 heeft De Brabantse Klusser een nieuwe modernere website. Die kunnen we voortaan zelf onderhouden. We zullen af en toe een bericht plaatsen zoals nieuws uit de bouwsector, foto’s van en ervaringen over de klussen die we hebben gedaan. Ook is er een reviewmeter, u kunt ons werk beoordelen, ons een rapportcijfer geven en/of ons aanbevelen bij uw familie, vrienden of relaties.

Veel plezier ermee en tot ziens online!

Geplaatst in Algemeen nieuws

Commercial De Brabantse Klusser bij Shell te zien

Komt u ooit bij het Shell pompstation aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven?
Daar kunt u vanaf 1 mei 2015 vier keer per uur onze commercial zien. Daar zijn we best trots op.
Mooi gemaakt trouwens door DutchItalMedia!

Bekijk de commercial hieronder.

Geplaatst in Algemeen nieuws, Social media Getagd met , , , ,

Laag btw-tarief op verbouwingen blijft langer

Het is de tweede keer dat de periode wordt verlengd. Het lage btw-tarief blijft nu gelden tot 1 juli 2015.

Uit het nieuws van 06 mei 2015:

Zelfstandigen Bouw roept bouwvakkers, werkgeversorganisaties, vakbonden en consumenten op een petitie te tekenen om het lage btw-tarief voor verbouwing en renovatie te behouden. Het tijdelijke 6%-tarief loopt tot 1 juli van dit jaar. Daarna is het normale tarief van 21% weer van toepassing.

‘De bouw is de motor van de economie. Net nu het in de sector weer een beetje beter gaat, dreigt het kabinet dit herstel de nek om te draaien door de btw per 1 juli te verhogen naar 21%,’ aldus Charles Verhoef, voorzitter van Zelfstandigen Bouw. ‘Dat is slecht voor de werkgelegenheid in de bouw en in aanverwante sectoren en remt het economisch herstel.’ Bovendien profiteert de schatkist er volgens de preses niet van. ‘De extra inkomsten die de overheid binnenhaalt door het tarief te verhogen, worden ruimschoots teniet gedaan door het negatieve effect op de economie.’ Verhoef vreest ook dat een verhoging van het btw-tarief zwart werken in de hand werkt en een negatief effect heeft op het onderhoud aan woningen.
Bron: www.cobouw.nl/nieuws

Zodra er meer bekend wordt over wel of niet verlengen melden wij dat op onze site.

 

Geplaatst in Algemeen nieuws Getagd met , ,